Another failure

Sitter i sängen med min laptop i knät och lyssnar på The Script - We cry. Kom precis hem från sjukhuset och är helt skakis... Arbets-EKG var inte särskilt kul, snarare pinsamt, eller inte pinsamt, men nästan. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men ni kanske förstår om jag berättar vidare. Jag tar det kort. Jag cyklade på en träningscykel, inte särskilt hemskt tänker ni. Men om jag berättar att jag cyklade på träningscykeln, i enbart skor, shorts och en dåligt fasttejpad liten handduk. Näe, inte kul! Bra att det alltid är manliga läkare? Kul att sätta fast elektroder just vid hjärtat? Kul att inte ha nån bh på sig? Nej! faktiskt inte.
Jaja, nu till det viktiga. Genom testet fick jag iallafall veta att jag är väldigt dålig på att blåsa ut luften och det gör typ att jag inte får tillräckligt med syre när jag anstränger mig. Och jag har inte astma, som de trodde tidigare. Förutom det så vet jag ingenting. De vet inte varför det är dåligt, när jag får träna och hur det kommer sig att jag är sjuk hela tiden. Jag vet inte heller om hjärtat är bra, det får jag veta när papperna kommer.


Nu ska jag plugga lite Shakespeare och Renässansen. Det här är en bild av Romeo&Julia.

"lovely"

Ron Pope - a drop in the ocean <333

Har inte riktigt vant mig än vid att internet är igång igen. Det känns dessutom som att jag inte riktigt har tid med att blogga så mycket som jag vill, men man kan ju inte göra allt! Just nu prioriterar jag att va med kompisar och ha kul. Jag har gett upp hoppet på att bli frisk, det kommer ändå inte hända. Men på tal om det här så ska jag ialla fall på sjukhuset imorrn, det kanske kan ge mig nytt hopp? Hm, jag ska iallafall göra arbets-EKG och lungfunktionsprov, vad nu det är? Men det blir säkert bra. 

Kvällen igår spenderades i Stöcke med Rebecca, Johan och André. Det är skönt att få prata av sig lite, det behövs ibland. Man kan inte hålla allt inom sig. Känner ni också så? André for hem tidigt och då pallrade resten sig till Johans lada. Där fanns vääärldens gulligaste kattungar <3 ååh, jag dööööör <3 Kattungar måste vara det absolut sötaste som finns.  Efter att ha busat med sötisarna gick vi vidare, rakt ut i skogen till någon stuga. I början var det mörkt och lite läskigt (i know, jag är en fegis) men när vi hade kommit fram och suttit där ett tag blev det mysigt. Man märker verkligen att det börjar bli höst, eller ska jag säga börjar bli vinter? Vi höll typ på att frysa bort på väg tillbaka till Rebecca. 
Tack för kvällen Rebecca och Johan! 

Ron Pope, så himla underbar röst och låt! enjoy.

Patrik 1,5

Kvällen igår blev riktigt lyckad.  Jag snabbade mig hem efter skolan, åt och sen bar det av in till stan igen. Jag, Isa, Moa och "kakorna" gick på bio och såg Patrik 1,5. Den var riktigt bra faktisk, kul och gripande. Om det va någon som gick in i biosalongen med fördomar hade de med största sannorlikhet försvunnit innan de var ute igen. 
Förstår ni inte vad jag menar? Gå och se filmen! 

Efter det gick vi ner på Café Station och "tog en fika". Mmmmm <3. Jag drack rött te (-->nå lingonaktigt, riiiktigt gott) och åt chokladboll  När vi hade fikat klart lämnade vi "kakorna" och gick en sväng på stan. Det var rätt så dött ute, men ändå ganska mycket folk för att vara Umeå! haha. Träffade iallafall Rebecca, Axel (den där coola killen på skolfotot ;) hahahah), Johannes och Johan, som joinade oss för resten av kvällen  Tusen år senare, efter att en gubbe gnällt på oss för nåt som ingen förstod, efter att en snygg kille försökt sälja vatten till oss, efter att vi gått länge, länge och efter att det blev kallt, och... jaa, ni fattar va? Då kom Anna  
Hur som helst så blev kvällen kul! Det måste göras om

Det går inte att ladda in bilder.... störande!

"back from the future"

Äntligen! Nu fungerar internet igen  
Jag måste säga att jag blir glad av att se att många av er har varit inne och kollat även fast jag inte har skrivit något alls!  Mycket har hänt på den här tiden, men ändå ingenting superviktigt. Jag har bl.a. gått och blivit brunett igen, bild kommer snart. Medan ni väntar på den kan ni ju spana in min klass, hahaha ;)RSS 2.0