Johan nästa...


Våra fotavtryck

Efter skolan bär det av till Johan <3. Ska bli himla mysigt att åka ut till Stöcke :) Det känns som att det var länge sen jag var där, men det var det nog inte :P haha :)

SovmorgonHej på er :)
Idag börjar jag inte förrän halv två. Det känns skönt att inte behöva stressa på morgonen och bara ta det lugnt. Jag hade i och för sig hellre haft de här lektionerna på förmiddagen, men det kan man inte bestämma över. Jag har ändå haft riktigt tur med schemat, väldigt bra är det! :)

På morgonen har jag legat och läst en bok om dofter. Ni som känner mig vet att jag ska göra ett projektarbete om parfymer och tillverka en egen parfym. Det kommer bli en riktig utmaning! Det är otroligt avancerat att framställa en parfym, så jag lär behöva söka mycket kunskap. Men det löser sig nog till slut. :)

Nu är det mat-dags :)
Ska bli gott att äta

Hur ska det gå?

Snart är det dags. Om en timme kör jag och hämtar Jenny och sen bär det av till stan. Känner mig mest nervös för att hitta en parkeringsplats där än för själva matchen, hahah. Aja, hoppas på att det går bra :P

Match! nu gäller det


Ikväll är det match! Vi ska möta B-pojkar, dvs. killar som är några år yngre än mig. Vi ska ge gärnet och spela vårt bästa för att vinna. Det är ju inte så kul för killar att förlora mot tjejer ;) höhö.

Det känns ändå lite klurigt. Killar är bättre än tjejer så är det bara.
Men samtidigt så är vi lite äldre. Det kan bli jämt upp!
Det är bara att ge allt.

bästa dagen på veckan

Nu är jag tillbaka hemma :)
Har haft en riktigt bra skoldag, med bara en lektion. Avslappningen gick helt okej, hade inte förberett vad jag skulle säga, men allt löste sig ändå.
Nu har jag inte tänkt göra något speciellt, slappa och bara ta det lugnt. Har inte läst ut tidningen än så den lär uppehålla mig ett tag till :)
Fast allra först ska jag ta ett race med pappa. Nu är det TV-spels-time :)

Lugn morgonGod morgon på er :)
Jag älskar mina måndagar. Åh, det är så himla skönt att ligga och dra sig i sängen med en bra tidning. Det var verkligen länge sen jag köpte en tjejtidning och jag märker hur jag har saknat det. Det är verkligen sååå skönt att ligga och läsa när man vet att man inte har något vettigare att göra :D Love it.

Känns galet bra med bara en lektion idag. Att det dessutom är avslappning gör det inte sämre.
Och hur skönt låter det inte att sluta 12.15?
Grymt bra tycker jag :)

Nu är det dags för mig att kila till bussen.
Ha en bra dag! :)

HAR TAGIT KÖRKORT

GUESS WHAT? :D
Igår tog jag mitt körkort!!!!!! :D:D:D Känns så himla skönt att det äntligen är mitt :) Fast det är fortfarande lite overkligt, har inte smält det än. 
Wohooo, KuggOla kuggade mig inte ;) :)

6 månader med Johan

Hejsan hoppsan :)
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag åker till skolan. Igår firade jag och Johan 6månader och det var riktigt myspysigt :) Vi gjorde inget speciellt egentligen, utan tog det bara lugnt och var med varandra. Vi gick på en promenad, lagade mat och slappade. Härligt :)
Nu: Gå till bussen.
Snart: Skolan.
Senare: Körlektion.
Efter det: Vara med Johan :]

Dagen med många 9or


God morgon :)
Jag känner mig lite flummig idag, haha. Typ trött i huvudet men ändå på G i kroppen. Om en halvtimme går min buss till stan och då är det körlektion som gäller. Hoppas det går bätte idag. Min förra lektion var ju ett fiasko, haha. Idag får jag skärpa till mig.

Efter körlektionen tar en promenad upp till skolan där min första lektion börjar 13.30 :) Ganska så lugn dag kan jag lova :D Hoppas det blir kul :)

Coola fakta om idag
Klockan är 9 minuter över 9.
Det är den 9e september (månad 9)
och år 09 :)

/från min älskling.
Dessutom är det mammas och
pappas bröllopsdag idag :D
Grattis! :)

Idolpremiär

Hejsan :)
Det var ungefär tusen år sen jag skrev sist. Jag vet själv hur störande det är att gå in på andra bloggar som inte uppdaterat på ett bra tag. Jag lovar inte att uppdatera oftare, men jag ska försöka.

Idag har det varit en bra dag. Känner mig helt slut, men har inte gjort något märkvärdigt. Det kan nog bero på att jag tränade alldeles för hårt i tisdags. Jag har nämligen varit sjuk i några veckor och "kom tillbaka" till ett hårt pass. Eftersom jag är jättedålig på att ta det lugnt så... gjorde jag inte det. Inte så smart såhär i efterhand, men det är svårt att göra något åt det nu.
http://www.tv4.se/polopoly_fs/1.376209!image/3586323486.jpg_gen/derivatives/w450/3586323486.jpg
Ikväll blir det IDOL. Tagga! :)
Anna kommer över och ser det med mig och Isa. Det blir nog supermysigt. Hoppas de visar många jättebra och jättedåliga. Haha, det är ju det som är roligast att se ;)

Tjing, ses snart...
...förhoppningsvis

RSS 2.0