GOTT NYTT ÅR!!!

Sista dagen på det här året har varit jättebra. Har haft det supermysigt och ätit jättegod (och delvis lite konstig) mat, haha. Snart åker jag och Johan in till stan och ser på lite fyrverkerier!

Grått nytt håår! (=

ÅRETS ÖNSKELISTA


ALL STARS

Ikväll har jag varit och ätit med handbollen på All star. Jag åt BBQ-glaserade revbensspjäll med grillad tomat, majskolv, coleslaw och pommesfrietes, supergott!

Resten av kvällen spenderades framför tvn med mami och Johan. Vi såg på Maria Wern, såå bra.

UNG OCH BORTSKÄMD


Sitter kokande i fotöljen framför brasan efter att ha sett på "Ung och bortskämd". Jag kokar inte för att det är varmt, utan för att en del av personerna i programet är helt bakom flötet.

För mig är det helt omöjligt att förstå hur Paulinas pappa kan tycka att hans dotter är duktig. Halva serien har gått och allt hon gör är att gå omkring och sminkar sig och kolla när de andra jobbar. Och värst av allt är inte ungdomarna. Det allra värsta är föräldrarna! Inte konstigt att somligas barn inte kan ett skit!

Att det är ungdomarnas föräldrar som ska välja ut vem som ska åka hem är också helt sjukt eftersom i princip inga av deras argument är en giltig orsak att rösta ut någon. Föräldrarna till de mest pantade ungdomarna paktar ihop sig och klagar på de enda ungdomarna som är duktiga. Det här leder till att de enda duktiga i programmet åker ut. Insane!

Jag borde sluta se eftersom jag blir så irriterad, men jag kan inte sluta se. Tim-Joel måste vinna. Han är verkligen den enda vettiga kvar, även fast han inte vet hur mycket en tredjedel är.

TYG

Idag har jag varit inne på stan och gjort lite allt möjligt. Bland annat käkgymmat och köpt två olika sorters tyg till framtida julklappar. Helt stört att julafton är nästa vecka, går inte riktigt att föreställa sig! Hela hösten har susat förbi hur snabbt som helst.

Och nej, tygerna ska inte användas ihop utan var för sig.

JULGRAN HOS JOHAN


Här är skönheten som jag och Johan var ute och högg för några dagar sedan. Den är riktigt stor och maffigt, men det syns inte riktigt på bilden. Hur helst så blev det superfin efter vi klätt den.

Några ovanliga juldekorationer som fick komma upp efter bilden var tagen var:
- En grön apa som höll fast sig rund granen i toppen av trädet.
- En sköldpadda som gömmer sig bland grenarna.

FÖRSTA INLÄGGET PÅ LÄNGE

Har haft en höst/vintersvacka ett tag nu, men det känns som att det börjar vända. Igår hade jag världens underbaraste dag! Jag fick vara med min älskade pojkvän nästan hela dagen. Jag sydde klart första julklappen, som inte blev en julklapp. Jag fick umgås med min och sötisens familj, MYS! På kvällen brummade jag och syster till kusin Tini i stan för att se på Idol och prata. Det var helt klart en superdag!

Känns som ett ovärt inlägg, men jag måste ju börja om någonstanns!

RSS 2.0