Lagfest

Snart bär det av på lagfest :)
Tagggggaaaaa presentleken :)

Baajs

Förlust i DM-finalen med 21-18. Känns så sjukt suuuuurt. Menmen, nu ska jag försöka släppadet. Om det nu går :P

FinalllllllyÄNTLIGEN! Nu är Multimedian till imorrn klar. Det är en film /ett bildspel med egen berättarröst och min saga handlar om en liten gris som far ut på äventyr med sin kompis lammet. Haha. Ska bli rejält pinsamt att spela upp inför klassen, med bebis-röst och alla, menmen. Den blev iallafall bra :)

Våren -10

Det här kommer bli världens resarhalvår för mig. Känns skitkul att ha så mycket resor att se fram emot nu när det är tungt i skolan. Har asmycket att göra nu speciellt med multimedian och projektarbetet, men snart så blir det frihet. Just nu har jag fyra resor att se fram emot:

Joesjö
Till påsk åker jag upp till fjällen med Johan och familjen. Det kommer bli mysiga kvällar i stugan med kort och ordlekar och på dagen är vi ute och steker (förhoppningsvis). Sist jag var uppe i stugan var det så skönt att man kunde åka skidor i bara en tröja, lovely!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/585651/images/2009/psk-08-210_36759216.jpg

Tyskland - Schwarzwald
I april flyger jag till Tyskland med Biologi bräddnings-klassen. Där ska vi vara och kolla på träd och annat smått och gott. Men jag antar att det kommer bli en hel del roliga stunder utanför skogen också :) Har vi tur hinner vi med lite shopping också.


London
I maj bär det av till London med Johan och familjen. Allra mest längtar jag tills jag får gå och fynda på världens bästa affär PRIMARK! Billigt värre :) Har varit där en gång förut, men det känns ändå superkul att åka och speciellt att ha med mig Johan.


Spanien
I juli åker jag till Spanien med handbollen där vi ska spela Torrelano Cup. Kommer bli sjukt kul, men också väääldigt varmt.


Ett år med min älsklingTänk vad tiden går fort då man har roligt! :) Jag älskar dig!

torsdag

Hola bandola :)
Idag har varit en bra dag. Har inte gjort så mycket men ändå. Eftersom jag inte hade någon Vetenskapsteori slutade jag 12.15 vilket var hur skönt som helst. Åkte på bibblan efter skolan och lånade 5 böcker till mitt projektarbete. Tack för att jag fick låna ditt kort Rebecca :)

När jag kom hem satte jag igång att läsa. Men det tog inte många minuter innan mina ögon började falla ihop och jag begav mig till sängen för att ta en power-nap. Trodde jag ja. Självklart sov jag längre än jag hade tänkt mig från början och 1,5 timme senare tvingade jag mig själv att gå upp :p haha. Efter det skrev jag lite på mitt projektarbete och det gick väl sisådär. Några rader längre nu iallafall :P
Min fot har nu börjat återhämta sig :) Den går att stödja och gå på nuuu :)
Hoppas den är helt bra om några dagar så jag kan träna igen.

Jag har verkligen turen med mig... eller?

Lagom roligt. Spelade match igår för första gången på ett tag nu och självklart kunde det inte sluta lyckligt. Första halvleken gick bra och jag spelade helt ok, gjorde några mål och släppte inte förbi i försvaret. Men sen... Några minuter in i andra skulle jag gå på genombrott och fick en lätt knuff, trampade på motståndarens fot så att min fot vred sig och såklart... skulle jag landa på foten när den var stukad också. Jag kunde verkligen höra knaket. Och där var det slutspelat. Nästan komiskt. Det verkar som att jag inte har turen på min sida :P

Något annat som är ganska komiskt är att jag inte kan stå på foten. Så nu kryper jag omkring i huset, haha. Kände att skolan inte var någon höjdare idag. För hur skulle folk reagera om jag kom krypande i snön till bussen? Eller om jag skulle krypa omkring i skolan? Hahah, okej. Det skulle nog se ganska skojigt ut.
Så nu har ni förstått det rätt. Jag är inte i skolan för jag kan inte gå och jag har inte heller några kryckor. Hoppas på att min fot klarar belastning imorgon. Jag försöker gå lite lätt på den, men det är (just nu iallafall) omöjligt.

RSS 2.0