MALLORCA

Ikväll åker jag och Johan till Mallis i två veckor!

Taggggggaaaaaaaaaaar!!

HANDBOLLS-MATCH


Ikväll har jag varit på Sporthushallen och kikat på handboll. Tjejerna mötte UIKs A-pojkar. Snacka om att det blev stordäng, men det var ju väntat. Jättetrevligt var det iallafall att sitta och småprata på läktaren med Jenny, Lovisa och Ester. Det gillas!

iPod SÅLD


Har nu fått min kära iPod såld. Fick inte så mycket pengar som den är värd, men 1500:- är ändå helt okej. Jag fick den gratis av skolan eftersom jag och Rebecca hade tagit hand om praso-elever, åkt ut på skolorna och gjort reklam för Minerva. Så med tanke på att jag inte har betalat en endaste krona för den var det lätt värt.

Han som köpte iPoden öppnade förpackningen här hemma och snacka om att den var snygg!! AAAH. Hade jag inte haft en sen innan hade jag lätt behållt den. Blank, svart och fiiin.

PROMENAD

I förrgår var jag, Johan och hans mami ute på en höstpromenad i fina Stöcke. Jag både älskar och hatar att hösten är här. Hatar för att sommaren är över. Älskar att gå långa höstpromenader, dricka te och krypa ihop i en filt framför en bra film.
Tycker om korn. De är så himla fina.

EURASIA

Idag har vi ätit oss mycket mer än mätta. X-antal goooda portioner kinamat har slunkit ner i magen. Vi åt lunch vid 12, nu är klockan halv åtta och jag är fortfarande inte hungrig! Hm, vad beror det på?


En underbar lunch, med en underbar kille.

MORGONSTUND


Nu ligger jag i sängen och väntar på att bli upphämtad av Johan. Det är ett tag kvar, men jag började fixa till mig så tidigt imorse att jag fick mycket tid över. Om ≈15 minuter åker vi upp till stan för att äta oss proppis. Har inte ätit frukost än, så nu ska det förhoppningsvis få plats med mycket mat.

Ögat på världens finaste människa.

1,5 ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA


Älskar dig sötis!

Imorgon (eller ja, idag) har jag och Johan varit tillsammans i ett och ett halvt år. Det ska firas med lunch-buffé på Eurasia. Älskar verkligen svensk kinamat, haha. Resten av dagen är inte planerad, vi får se vad som händer.


DÅLIG BLOGGUPPDATERING

Har inte haft orken att blogga på några dagar. Konstigt egentligen, eftersom det hänt så pass mycket under tiden. Jag har varit på dubbla kalas, då mami och Lotta har fyllt år. Sett film och spelat minigolf med Johan. Gått på promenader med Dolly, köpt 2 byråer till mitt rum osv.

SÄNGEN ÄR MONTERAD

Ikväll har vi äntligen monterat min säng!!
Igår hämtade jag madrassen som jag köpt på blocket. Den var lite väl stor, så den kom inte uppför trappen. Då fick papi och Johan dra upp den med snöre utifrån upp till balkongen. Tur att de är starka.

SÖT


Idag har jag haft hela förmiddagen med Dolly som vanligt. Hon har varit jättelugn och myst i mitt knä nästan hela tiden. Vid ett kom mami hem och då for vi på en liten utflykt. Så sjukt glad över vad vi åkte efter så ni kan inte ana!! Visar imorrn eller i övermorrn vad det är!

Nyss kom jag och Isa hem efter att ha gått till Ljumviken med Dolly. Hon geggade ner sig rejält så vi doppade hennes ben i vattnet för att få bort det. Då tyckte hon det blev kallt, så vi bar henne innanför tröjan hem.

RSS 2.0