LÖRDAG

Idag har jag fått mycket gjort. På förmiddagen åt jag och Johan frukost ute i solen innan han åkte iväg på jobbet. Det var jättevarmt och skönt. Sen gick jag på skogspromenad med mamma, Isa och Dolly till Kroktjärn där vi plockade blåbär. När vi kom hem åt vi lunch och sedan gick jag raka spåret ut till jordgubbslanden.

Där rensade jag bort ogräset som hade dykt upp under sommaren och det var en hel del trots att jag var så noggrann i våras. Jag gallrade även bort en massa plantor och flyttade runt lite så att de plantorna som fick stanna kvar skulle få mer plats. När jag var klar med det ena jordgubbslandet/smultronlandet tog jag tag i de nya pallkragarna med jordgubbar i och ledde ner lite nya jordgubbsplantor (revor) som hade börjat få rötter i små krukor med jord.

När jag kom in efter flera timmar i trädgårdslandet hjälpte jag till med maten. Det bjöds på lyxmiddag i form av färsk pasta i en sås på gravadlax, kräftor och räkor. Till det en fräsch sallad med avocado och ett supergott bröd från Nisses konditori.Efter maten fikade vi gott och såg samtidigt ett skojigt program på ettan, det hette "Gäster med gester".


Mamma hade köpt tårta på Nisses och jag hade turen att få en mumsig chokladboll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0