TIMBUKTU

Gårdagen var grym! Kvällen startade med buffé på "Eastern Palace" med Johan, Elis och Emilia. Älskade verkligen sushin och det friterade, mmmmums. När klockan närmade sig åtta drog vi oss mot Folkets hus där vi hängde av oss och väntade på att dörrarna skulle öppnas. Det var stor variation på människorna som var där, allt från små knattar till uppklädda medelålderspar och partysugna ungdomar. Kul!

Förband vad den finska beatboxern Felix Zenger. Han var enormt duktig och försökte lära oss i publiken att göra olika beatbox-ljud, med för min del, mindre lyckade resultat, haha.


Timbuktu var super! Hade sjukt mycket energi på scenen och lät precis som på skiva, fast bättre.

Men kvällens höjdpunkt kom efter konserten. När vi stod och drack vatten efter allt hoppande och dansande träffade Samira en kompis som jobbade på Idun. Jag kastade mig in i samtalet och frågade om han visste var Timbuktu var och det gjorde han. Han visade oss dörren till där Jason (Timbuktu) och bandet satt och vi knackade på... utan resultat till en början. Efter ett tag kom den som var fikaansvarig ut och vi frågade om det fanns någon möjlighet att få träffa Jason, han skulle höra med den som var turnéansvarig. När vi suttit och pratat en stund kom Jason ut!!

Det var sjukt roligt att han tog sig tid att komma ut och prata med oss. Verkar vara hur trevlig som helst som person, den knasiga bilden var bland annat hans påihtt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0