HARRY POTTER FÖR SISTA GÅNGEN

Ikväll har jag, enligt traditionerna, varit och sett Harry Potter på premiären med Isa, Maria och våra mammor. Men den här gången var det extra speciellt eftersom det var den allra sista filmen!

Oj, oj, oj vad bra den var! Vi skrattade och grät, filmen var helt klart den bästa av alla Harry Potter filmer.

UNDERBAR HELG I TAVELSJÖ, del 1


I fredags efter jobbet åkte jag raka spåret till Tavelsjö för att spendera helgen med min älskling. I vanlig ordning satt vi nere vid sjön och åt god grillmiddag, underbart!Kvällen spenderades framför tvn till filmen "Big daddy". Den var riktigt rolig och lättsam, perfekt när man inte orkar se en seriös film.


På lördagen åkte vi på Vännäs-marknad. Där köpte jag nageldekorationer som man klistrar fast på naglarna och en dekorationspenna i orange/röd. Jag älskar verkligen att gå på marknad. Det är något mysigt över att gå och kika i alla små stånd och gå omkring i folkmassan. På vägen tillbaka till stugan stannade vi till i en liten söt by som jag aldrig förut hade varit i. Visste inte ens att den fanns, inte heller vad den heter. Men kul var det att stanna till och gå på loppisen de hade vid lilla Ica-handlar'n butiken. Där köpte jag en jättefin glasskål/fat och en ring. Skoj att fynda!

När vi kom tillbaka låg vi ute på altanen och solade. Varvade med lite svalkande bad, sedan solande och sedan bad.

På kvällen gick vi ut för att se om vi kunde hitta några smultron och så här glad blev Johan när vi hittade ett litet paradis.

Bilder från söndagen lägger jag upp imorgon.

RSS 2.0