BEACH 2011

Nästintill alla på facebook har lagt upp det här på sin logg.


Installing Beach-figur 2011. Please wait ...
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
System error, please try again next year........


För mig blir alla de här uppdateringarna bara en morot att träna mer. Två månader kvar nu, det är inte mycket tid, men man kan fortfarande göra stor skillnad. Jag kan erkänna att jag inte har tränat lika effektivt nu på slutet som jag gjorde i början på året. Det beror dels på min hand och dels på motivationen. I och med allas uppgivna försök att "ladda ner" sin beachkropp ska jag nu göra allt för att ta hand om min kropp och ge den all träning den behöver. Om en vecka ska jag ta bort bandaget på handen och kan förmodligen köra igång med löpträningen då, men tills dess får jag nöja mig med sit-ups, rygglyft och promenader.

Till er alla som nästan har gett upp:
Att enbart träna för beach -11 och sen slappa hela vintern är inte syftet med träning. Gör istället något varje dag för att ge kroppen den motion som den behöver. Det krävs inte mycket, men på det stora hela gör det stooor skillnad.
Du kommer automatiskt bli piggare och orka mer. Ge inte upp - Börja träna nu för att få ett bättre liv i framtiden, inte bara en snygg kropp just i sommar!

Nu j*vlar gäller det!
Det är inte läge att ge upp nu. Ska blanda en liten drink. Hoppas på att den hjälper mig att vara pigg och fräsch. Synd bara att den smakar äckligt.

Kommentarer
Postat av: Farmor Gunda

Verkar vara en drink att undvika.

Hugaligen! Vet du vad den innehåller?Kram.

2011-03-31 @ 14:58:57
Postat av: Rebecca

Bra skrivet Elin :)

2011-04-02 @ 22:13:32
URL: http://rebeccamedcc.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0