EARTH HOUR

Har varit hos Johan hela helgen och haft det mysigt. På Lördagskvällen for vi ut och grillade i Ström med Axel och Tobias. Att packa alla grejer som skulle med var lite klurigt eftersom det var Earth hour. I ett nedsläckt hus knåpade vi (eller ja, Johan) ihop pinnbröd och vi famlade i mörkret ute i ladugården för att hämta korv med bröd. Jag har kommit på att earth hour inte är något för mig. Är verkligen jätte, jätte, jätte-mörkrädd. Mötte Johans pappa i hallen och höll på att få en hjärtattack. Tror att mitt engagemang för miljön får visas på något annat sätt än genom släckta lampor.

Tillbaka till grillningen. Den var väldigt kul att det blev av och att det blev så pass trevligt. Axel och Tobias hade gjort stompabröd som de grillade över elden i stekpanna vilket blev kvällens höjdare. Jag mumsade på korv med bröd och lite pinnbröd. Känns som att jag blir lite otålig när det kommer till mat. När jag stickar, syr eller pysslar har jag ett nästan outröttligt tålamod, men när det handlar om att vänta på en korv som ska bli klar eller ett pinnbröd som ska få färg, då har jag inget tålamod alls. Vet inte hur många korvar som har varit kalla i mitten jag har ätit, haha.

Kvällen kan sammanfattas med en massa flum, "regular ordinary swedish meal time"-imitation på stompabröd, kalla rumpor, rävskrik och trevligt sällskap. Helt klart godkänt :)

Sorry för att jag inte har bilder. Kameran var bannlyst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0