LONDON 2

Dag 2 - 24 februari.

Kvällen innan hade vi bestämt att vi skulle ta en sovmorgon. Men när jag vaknade och såg att klockan var halv tio blev jag stressad att vi skulle komma sent in till stan. Jag kom ganska snabbt på att jag inte hade ställt om klockan och att den egentligen bara var halv nio, men då var det för sent. Är man redan uppe känns det onödigt att sova lite längre.

Hur som helst så tog det ändå ganska lång tid att göra oss klara och att fika, men till slut var vi ute på Londons gator.

Bild tagen några meter från Rebeccas lägenhet. Kvarteret ser ganska mysigt ut på bilden, men i verkligheten var det ganska slumigt.

Vi åkte med tunnelbanan till Holborn, där vi bytte linje och åkte vidare till Oxford street. På Marble arch hoppade vi av för att komma så nära Primark som möjligt.

På Primark var det lika mycket folk som vanligt. Proppat! Vi tog var sin shoppingkorg och gick längs med alla hyllor tills fötterna höll på att gå av. Jag hittade en massa klädesplagg som jag provade, men inget passade. Kändes sjukt surt eftersom vi hade varit där så pass länge, men jag köpte ju så klar ett gäng trosor och andra småprylar.


Johan och Rebecca hittade massor med plagg och storshoppade ordentligt.

Efter Primark skulle Rebecca åka och jobba, så jag och Johan åkte tillbaka till Manor house igen. Där gick vi på affären och handlade lite mer bröd, mjölk och annat smått och gott. Väl i lägenheten orkade vi inte laga någonting, så det fick bli mackor.


När vi hade ätit åkte vi tillbaka in till Oxford street igen. Vi hade tänkt gå till Davids jobb med en macka till honom, men jag fick så fruktansvärt ont i fötterna så vi fick avbryta promenaden. På vägen hann vi iallafall med att gå in i några butiker, bland annat på The body shop.

I lägenheten spenderade jag kvällen med att städa spisen som var riktigt ingrodd med gamla matresten. Det blev långt ifrån 100%, men tusen gånger bättre. Det var ganska skönt att bara vara i lägenheten i några timmar och vila fötterna. De var verkligen helt sönderchockade av allt arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0