LONDON 3

Dag 3 - 25 februari.

Vi sov ganska länge på fredagen, därför kände vi att det var smartare att starta dagen med lunch än frukost. Vi lagade panerad kyckling med pasta och åt bröd till det. Sen bar det av till Hammersmith.


Bild nr 2 är från förra året när vi var i London.

I Hammersmith sökte vi upp Primark. Där var det mycket mindre folk än på Primark Oxford street (!!). Det fanns därför utrymme till att se plaggen och hitta de små guldkornen. Kön till provrummen bestod av ca 3 personer vilket var det absolut största plusset (på Primark Oxford st. är kön minst 50 meter, jag skojar inte). Jag måste säga att jag är riktigt, riktigt nöjd med shoppingen därifrån! :D

När vi var klara på Primark var vi hungriga. Som tur var hade vi med oss mackor hemifrån, gott! För er som inte har varit på Primark så kan jag säga att det tar lite tid. Några timmar får man lätt räkna med. Då är det inte konstigt att man blir hungrig.

Efter vi hade ätit åkte vi in till Oxford street igen. Vi skulle möta Rebecca och Frida utanför Odeon klockan sju så vi bestämde oss för att promenera dit. Vi gick längs med hela gatan, gick in och hälsade på David på Bershka och letade efter en gammal klasskompis till Johan på Urban Outfitters, men hon hade precis slutat för dagen. När vi hade gått och gått och gått och gått kom vi till stora Primark... Det var inte bra. Det betydde att vi hade gått fel. Både jag och Johan trodde att vi hade gått åt fel håll, men det visade sig sen att vi hade glömt att svänga av vägen in på en annan gata. I och med det här blev vi jättesena eftersom vi var tvungen att åka tunnelbana till Leicester square istället (det är ganska långt från Primark till Odeon). Vi kom fram tjugo minuter för sent, men de stod fortfarande kvar och väntade på oss.

Vi bestämde oss för att gå och äta i China Town, där hittade vi ett ställe som sålde buffé. Perfekt!När magarna var fyllda gick vi vidare till puben "Slugs and lettuce" där de hade happy hour. Jag tog en rocktail och Johan en mojito. Rebecca skulle fara på hejdå-party med Odeon så det blev bara jag, Johan och Frida kvar.

Vi hade det supertrevligt på puben och satt där och pratade. Det som är så roligt med England är att britterna går ut på puben oavsett vilken dag på veckan det är. På kvällarna är det alltid massa folk i rörelse, inte bara i centrala London utan också utanför där vi bodde.

Just efter elva slutade david så han joinade oss där på kvällskvisten. Då blev det lite mer drinkar inbeställda, mumsigt. Klockan tolv stängde puben så då var vi de sista som lämnade stället. Vi gick till "Planet Hollywood" för att möta upp Rebecca och sen tog vi sista tunnelbanan hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0