LONDON 4

Dag 4 - 26 februari.

Dagen började med en liten frukost eftersom vi inte hade så mycket bröd kvar, haha. Vi tog sen tunnelbanan och mötte upp Johans gamla klasskompis Frida (som drack drinkar med oss på Slugs and lettuce) vid Nottinghill Gate. Sen gick vi mot Portabello road till marknaden. Det var precis som jag hade tänkt mig. Många olika stånd där de sålde allt ifrån smycken, till ljusstakar, mat och gófika.Jag köpte ett sött litet ugglehalsband och päron, Johan fyndade bananer och 3 gósaker.

Efter marknaden åkte jag och Johan till Shepherds bush för att möta upp Cornelia (en annan gammal klasskompis till honom). Vi träffade henne i europas största shoppingcenter - Westfield. Det var sjukt stort, kanske lite för stort.

Vi kollade inte på så mycket kläder alls faktiskt. Mina fötter var döda och shoppingsuget fanns inte, men det var kul att ha varit där ändå. Vi kanske till och med kommer med i bakgrunden av en reklamfilm som höll på att spelas in där, haha. Det hade ju varit något.

I centret fanns sushibuffé. Skålarna snurrar runt och sen får man välja vad man tycker är gott och äta upp det.

Vid sex drog vi vårt pick och pack tillbaka till lägenheten. Där slappade vi ett tag och väntade in David som hade varit och tränat och handlat mat. Sen lagade vi upp lite köttskivor, pommes och sparris, även också vår klassiska bacon, svamp och lökröra.Mmmmmums!

Efter middagen drog vi igång förfest. Vi blandade drinkar och inväntade att två av Davids tjejkompisar från Skellefteå skulle komma och hälsa på.Efter förfesten drog alla utom Rebecca till The Finsbury. Där stannade vi inte så länge, men det var ändå en najs kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0